Fot-Li Roig: Vermut d'Elaboració Artesanal
Fot-Li Roig: Vermut d'Elaboració Artesanal
Gaudeix d´un pagament segur amb Global Payments. La teva informació i transacció estan protegides.
Aprofita el nostre enviament ràpid amb GLS. Garantim una entrega eficient i puntual.
Truca'ns al 600666565 o escriu-nos a tienda@sabril.cat. Estem aquí per ajudar-te!
Elaborat de manera artesanal en barriques de roure amb plantes aromàtiques seguint el mètode tradicional de Reus. Macerat durant tres setmanes. Producció de 25.000 ampolles.
Vermut:
-
Origen: Reus (Tarragona), Espanya
-
Varietat de Raïm: Garnatxa Blanca
-
Graduació: 16% Vol.
-
Color: Marró fosc amb reflexos ambre.
-
Aroma: Perfumant i elegant, herbaci, amb romaní, sàlvia i també vainilla.
-
Boca: Bouquet dolç, càlid i equilibrat, amb timó i un toc d'avellana i vainilla.
Dades Addicionals:
-
Varietat de raïm: Quasi tot el cupatge és Garnatxa Blanca, però aproximadament un 10% són varietats com Viura o Airen.
-
Zona de les raïms: Principalment de Tarragona (DO Terra Alta i DO Montsant), també del Penedès (Barcelona) i de La Mancha (Castella-La Mancha).
Components Botànics: Fot-Li està macerat amb 19 botànics, destacant la vainilla, la pell de taronja, l'anís, el cardamom, el llorer, l'orenga, el fonoll i la nou moscada.
Barricas: Utilitzem un 20% de barriques de roure americà i un 80% de barriques de roure francès. Ens agraden quan tenen aproximadament 15 anys i de torrat mitjà.
Dades Tècniques:
-
Densitat: 1044 gr/lt.
-
Total SO2: 159 mg/lt.
-
Acidesa total: 5,0 gr/lt.
-
Sucre residual: 140 gr/lt.