Fot-Li Roig: Vermut d'Elaboració Artesanal

Fot-Li Roig: Vermut d'Elaboració Artesanal

SAB401
10 Elements
Afanya’t! només 10 articles deixats en estoc!
10,60 €
Impostos inclosos

  PAGAMANT SEGUR

Gaudeix d´un pagament segur amb Global Payments. La teva informació i transacció estan protegides.

  ENVIAMENT RÀPID

Aprofita el nostre enviament ràpid amb GLS. Garantim una entrega eficient i puntual.

  NECESSITES AJUDA?

Truca'ns al 600666565 o escriu-nos a tienda@sabril.cat. Estem aquí per ajudar-te!

Elaborat de manera artesanal en barriques de roure amb plantes aromàtiques seguint el mètode tradicional de Reus. Macerat durant tres setmanes. Producció de 25.000 ampolles.

Vermut:

  • Origen: Reus (Tarragona), Espanya

  • Varietat de Raïm: Garnatxa Blanca

  • Graduació: 16% Vol.

  • Color: Marró fosc amb reflexos ambre.

  • Aroma: Perfumant i elegant, herbaci, amb romaní, sàlvia i també vainilla.

  • Boca: Bouquet dolç, càlid i equilibrat, amb timó i un toc d'avellana i vainilla.

Dades Addicionals:

  • Varietat de raïm: Quasi tot el cupatge és Garnatxa Blanca, però aproximadament un 10% són varietats com Viura o Airen.

  • Zona de les raïms: Principalment de Tarragona (DO Terra Alta i DO Montsant), també del Penedès (Barcelona) i de La Mancha (Castella-La Mancha).

Components Botànics: Fot-Li està macerat amb 19 botànics, destacant la vainilla, la pell de taronja, l'anís, el cardamom, el llorer, l'orenga, el fonoll i la nou moscada.

Barricas: Utilitzem un 20% de barriques de roure americà i un 80% de barriques de roure francès. Ens agraden quan tenen aproximadament 15 anys i de torrat mitjà.

Dades Tècniques:

  • Densitat: 1044 gr/lt.

  • Total SO2: 159 mg/lt.

  • Acidesa total: 5,0 gr/lt.

  • Sucre residual: 140 gr/lt.

SAB401
10 Elements